Over ons


Onze visie

Meester Dennis staat voor het ontwikkelen van bruikbare, laagdrempelige en mooi vormgegeven digibordtools en applicaties. Onze applicaties worden door leerkrachten bekeken en getest. Wij blijven met onze applicaties zo dicht mogelijk bij de leerlijnen van de SLO om kinderen optimaal te helpen bij hun onderwijsleerproces.

Meester Dennis staat voor kwalitatieve, educatieve applicaties.

Over ons

Meester Dennis is opgericht op 1 januari 2017. Dennis van Duin ontwikkelde tijdens zijn opleiding verschillende spelletjes en probeerde zich af en toe te richten op tools voor zijn eigen lessen. Na veel positieve feedback van medestudenten en leerkrachten, is besloten om het bedrijf Meester Dennis op te richten.

Dennis van Duin

CEO

Ik ben Dennis van Duin, geboren op 6 oktober 1994. In de zomer van 2015 ben ik afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs aan de Hogeschool Rotterdam. Na de pabo heb ik de master SEN (Tegenwoordig Educational Needs) afgerond. Naast mijn werkzaamheden in het basisonderwijs ben ik al meerdere jaren hobbymatig bezig met het ontwikkelen van applicaties en games. Met het bedrijf Meester Dennis ben ik me vanaf 1 januari 2017 vooral gaan richten op educatieve applicaties voor Nederland en België.

Jan Rullens

Senior Advisor

Ik ben Jan Rullens en met mijn jarenlange ervaring in de ontwikkeling en het beheer van ICT-systemen voor verschillende grote concerns, wil ik met mijn ervaring Meester Dennis naar een hoger niveau brengen.

Door klaar te staan als vraagbaken, als adviseur en door op een licht kritische, objectieve en anlyserende manier mee te denken, hoop ik de bedrijfscultuur binnen Meester Dennis zo professioneel en toekomstgericht mogelijk te houden.

Demi Delga

Crossmedia

Mijn naam is Demi Delga, geboren op 1 februari 1999. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de MBO 4 opleiding "Crossmedia/Mediavormgeving" aan het GLU (Grafisch Lyceum Utrecht). Na mijn opleiding wil ik mezelf als het mogelijk is, verder specialiseren in 3D animatie. Van jongs af aan hou ik mezelf bezig met tekenen en het is leuk om dat nu ook voor het bedrijf Meester Dennis te kunnen doen.

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op!

Statistieken

0 Unieke bezoekers in 2022
0 Likes op Facebook
0 Volgers op Instagram
0 Applicaties